Witam Cię Szanowny Panie Doskonały!
Nie wiem czy na początku mojej wypowiedzi mam Ci składać pokłony, czy od razu ułożyć pieśń na Twoją cześć. Ponieważ jednak nie mam ochoty ani na jedno ani na drugie, więc przejdę od razu do sedna sprawy.
Jeśli jesteś banowany z pokoju Polchat bądź z całego serwera to oznacza ni mniej nie więcej jak to, że najwidoczniej zachowujesz się nieodpowiednio. Jeśli z serwera to najpewniej nieźle nabroiłeś ;P
Podsumowanie zachowania mojego czy devvila nie należy raczej do Ciebie tak więc słowa Twoje brzmią w tym momencie niczym żałosna prowokacja, chęć zwrócenia na siebie uwagi.. Pomijając oczywiście fakt, iż Twoje "powodzenie u dziewczyn" jest tak ogromne jak inteligentna jest Twoja wypowiedź

Nie wiem czy wiesz, ale bezpodstawne nazwanie kogoś pedofilem tudzież dość poważne oskarżenie o seks z nieletnimi jest POMÓWIENIEM. Może nie zdajesz sobie z tego sprawy, ale jest to przestępstwo ścigane prawem, TheDoctor ma w tym momencie pełne prawo wytoczyć Ci proces i tylko od jego dobrej woli zależy to czy będziesz miał kłopoty, czy nie

Poza tym używasz niecenzuralnych słów na forum jak również obrażasz innych łamiąc postanowienia Regulaminu Forum. Po Twoim zachowaniu tutaj można wywnioskować, iż zachowanie Twoje na czacie wiele się nie różni od tego co właśnie zobaczyliśmy więc śmiem stwierdzić, że jeśli otrzymałeś jakiegoś bana - był on słuszny.
Tak, owszem, Polchat jest dla wszystkich, aczkolwiek obowiązują tu JAKIEŚ, najwidoczniej Tobie nie-znane normy dobrego zachowania jak również Regulamin oraz Netykieta.
3. Każdy użytkownik POLCHAT.pl musi przestrzegać niniejszego regulaminu. Jeśli się z nim nie zgadza - jest proszony o niekorzystanie z serwisu. W przypadku gdy jakiś punkt tego regulaminu jest niejasny, prosimy o pozostawienie informacji za pomocą formularza.
Tak więc, jeśli nie zgadzasz się z ogólnie przyjętymi zasadami, jesteś proszony o niekorzystanie z serwisu

A jeśli korzystasz i zasady łamiesz to opy / sopy są od tego ażeby Tobie pomóc

Niestety, nie zawsze tak jakbyś sobie tego życzył

No i na koniec podsumowanie Twojego "słowa dla Evila"

Pomijając fakt, że wypowiedź jest nieskładna i mało zrozumiała, bardzo możliwe że dużo pijesz

Wskazuje na ten fakt cała Twoja niezwykle inteligentna wypowiedź. Ja rozumiem że są Święta, ale to jest chyba czas, który powinniśmy przeżywać z rodziną przy wspólnym stole. Rozumiem, że zamiast przeżywać Ty po prostu pijesz

Owszem, to nie jest moja sprawa, ale jak już się napijesz to bądź z łaski swojej z dala od forum / czata. Jazda po alkoholu jest przecież zabroniona

Swoją wątpliwą inteligencję możesz śmiało wystawić na Allegro. Może zarobisz na kolejnego browara. Nie wiem czy wiesz, ale jeśli wylewasz swoje żale na forum zdajesz się być żałosny. Tym bardziej, że robisz to w takim tonie, w jakim robisz.
I nie licz że będę Ci jeszcze odpisywał. Mam to do siebie, że raczej nie rozmawiam z ludźmi, których poziom inteligencji nie przekracza tego, jaki posiada klapa od studzienki kanalizacyjnej. Życzę Ci "powodzenia"