_A_leks napisał(a): Jestem Ciekawy czy ten pokoj to glowny pokoj polchatowski czy tez pokoj muzyczny
_A_leks napisał(a): Mysle ze Sopy pozwolily na rozwalenie tak wspanialego pokoju jakim byl pokoj Samotnosc. Dali pokoj dzieciom i niestety pokoj zostal przerobiony na pokoj muzyczny.
_A_leks napisał(a): na ten pokoj juz nikt normalny nie przychodzi. bo caly czas wisza tylko lub tancuja
_A_leks napisał(a): kto odbuduje ruiny po pokoju Samotnosc
_A_leks napisał(a): Ja proponuje zmiane Mopa na pokoju i wybranie kogos kto odbuduje ruiny po pokoju Samotnosc .

_A_leks napisał(a):Czy widzieliscie jaki syf dzisiaj zrobily Sopy :Martin i TheDoctor na pokoju samotnosc??
_A_leks napisał(a):oczywiscie przy pomocy opow Karolina.
_A_leks napisał(a):To sie w glowie nie miesci ze z takiego porzadnego pokoju mozna zrobic przez pol roku taki syf i burdel jak wlasnie dzis tam powstal.
_A_leks napisał(a):Jestem Ciekawy czy ten pokoj to glowny pokoj polchatowski czy tez pokoj muzyczny, bo skoro tak to powinien byc w innej kategorii a nie w towarzyskich.
_A_leks napisał(a):Mysle ze Sopy pozwolily na rozwalenie tak wspanialego pokoju jakim byl pokoj Samotnosc. Dali pokoj dzieciom i niestety pokoj zostal przerobiony na pokoj muzyczny.
_A_leks napisał(a):na ten pokoj juz nikt normalny nie przychodzi. bo caly czas wisza tylko lub tancuja. Wiec co to za pokoj??????
_A_leks napisał(a):Mysle ze sopy powinni przemyslec jeszcze raz co zrobili . Ja proponuje zmiane Mopa na pokoju i wybranie kogos kto odbuduje ruiny po pokoju Samotnosc . Pozdro - Aleks )

feki napisał(a): 5.2 Zabrania się odpisywania pod swoimi postami, należy korzystać z opcji: "edytuj".

Powróć do Główne pokoje PolChatu
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Yahoo [Bot] oraz 1 gość