Upadly pokoj Samotnosc

Administracja pokojami, strony internetowe głównych pokoi, skargi i zażalenia na operatorów tych pokoi. Oraz wszystko, co dotyczy głównych czatów.

Upadly pokoj Samotnosc

Postprzez _A_leks w Wto Lut 23, 2010 11:57 pm

Czy widzieliscie jaki syf dzisiaj zrobily Sopy :Martin i TheDoctor na pokoju samotnosc?? oczywiscie przy pomocy opow Karolina. To sie w glowie nie miesci ze z takiego porzadnego pokoju mozna zrobic przez pol roku taki syf i burdel jak wlasnie dzis tam powstal. Jestem Ciekawy czy ten pokoj to glowny pokoj polchatowski czy tez pokoj muzyczny, bo skoro tak to powinien byc w innej kategorii a nie w towarzyskich. Mysle ze Sopy pozwolily na rozwalenie tak wspanialego pokoju jakim byl pokoj Samotnosc. Dali pokoj dzieciom i niestety pokoj zostal przerobiony na pokoj muzyczny. na ten pokoj juz nikt normalny nie przychodzi. bo caly czas wisza tylko lub tancuja. Wiec co to za pokoj?????? Mysle ze sopy powinni przemyslec jeszcze raz co zrobili . Ja proponuje zmiane Mopa na pokoju i wybranie kogos kto odbuduje ruiny po pokoju Samotnosc . Pozdro - Aleks )
_A_leks
Świeżak

Dołączenie: Wto Lut 23, 2010 11:42 pm

Re: Upadly pokoj Samotnosc

Postprzez EvilRaven w Śro Lut 24, 2010 12:44 am

Pozwolisz, że postaram się odpowiedzieć na parę nurtujących Cię kwestii. Z góry jednak zaznaczam, iż ja rzekomego "syfu" nie widziałem, takoż przybywając na ten pokój nie zauważyłem nic podejrzanego. Aczkolwiek wielce mnie zainteresowałeś tym faktem, z czystej ciekawości proszę o przesłanie mi loga ( partner@polchat.pl ) ;)

A teraz pozwolisz, że zrobię małe podsumowanie co ciekawszych cześci Twojej niezwykle konstruktywnej wypowiedzi:

_A_leks napisał(a): Jestem Ciekawy czy ten pokoj to glowny pokoj polchatowski czy tez pokoj muzyczny

A co ma piernik do wiatraka? W kategorii "muzyczne" także znajdują się pokoje główne! Poza tym, czy pokój posiadający własne radio internetowe koniecznie MUSI zaraz należeć do kategorii "muzyczne"? Nie? No właśnie..

_A_leks napisał(a): Mysle ze Sopy pozwolily na rozwalenie tak wspanialego pokoju jakim byl pokoj Samotnosc. Dali pokoj dzieciom i niestety pokoj zostal przerobiony na pokoj muzyczny.

Bo najlepiej to wszystko zrzucić na SOPów, co nie? Oprócz decydowania o tym kto będzie opem pokoju Samotność łatamy jeszcze dziury w drogach takoż dziurę budżetową, naprawiamy drogi, mosty i podpisujemy coraz to nowe umowy z Gazpromem.
Dla Twojej informacji masterką pokoju Samotność jest Kasia, która została wybrana w drodze GŁOSOWANIA a nie przez SOPów. To jakich opów sobie Kasia dobiera to jest już Kasi sprawa, prawda? Poza tym chciałbym nadmienić, iż panuje na Polchacie niewłaściwy pogląd " jestem starszy = jestem mądrzejszy ", często jest on niestety niezgodny z prawdą. To zazwyczaj ów "dzieci" wykazują się większą dojrzałością aniżeli osoby od nich starsze. Wystarczy się przejść na pokój 40-lat ( bądź przeczytać sobie kłótnie forumowe ) ażeby znaleźć potwierdzenie postawionego przeze mnie argumentu. Poza tym jeszcze raz przypominam - posiadanie przez Społeczność danego pokoju własnego radia internetowego nie czyni z niego pokoju muzycznego :)

_A_leks napisał(a): na ten pokoj juz nikt normalny nie przychodzi. bo caly czas wisza tylko lub tancuja

Chciałbym nadmienić, iż dzisiaj tam byłem. Dziękuję Ci bardzo! xD

A tak na poważnie, zdziwię Cię. Gdy zajrzałem dzisiaj na pokój Samotność razem ze mną przebywały tam 22 osoby. Dawno nie widziałem ich aż tylu. O czymś to świadczy, prawda? W kontekście tego mojego argumentu mogę też zaprezentować śmiało kolejną ciekawą część Twojej wypowiedzi:

_A_leks napisał(a): kto odbuduje ruiny po pokoju Samotnosc

I tu zostałem zniszczony. Nigdy nie widziałem ruin, które tętnią życiem!

I może się powtarzam w tych cytatach, aczkolwiek pragnę zamieścić to zdanie w całości:

_A_leks napisał(a): Ja proponuje zmiane Mopa na pokoju i wybranie kogos kto odbuduje ruiny po pokoju Samotnosc .

I niech zgadnę.. Najlepiej nadajesz się do tego... WŁAŚNIE TY! xD
Myślę, iż propozycja taka jest conajmniej nielogiczna. Ja jak zwykle w takich sytuacjach proponuję zawrót do regulaminu Polchat tudzież Netykiety. Może będziesz wiedzieć, za co traci się status Mastera ;)

I bardzo Cię proszę, nie odbieraj tego mojego postu w kontekście jakiegokolwiek ataku na Ciebie. Staram się jedynie sprostować nieco Twoje poglądy, a więc kolokwialnie mówiąc "robię Ci dobrze". Nim napiszesz jakąkolwiek ripostę, przemyśl sobie to, co napisałem ;) Bardzo serdecznie Cię pozdrawiam i życzę cierpliwości! ;)
Image
Awatar użytkownika
EvilRaven
Site Admin

Dołączenie: Sob Kwi 11, 2009 1:52 am
Miejscowość: bardzo-złe-miasto

Postprzez Neciaa_ w Śro Lut 24, 2010 1:21 am

_A_leks napisał(a):Czy widzieliscie jaki syf dzisiaj zrobily Sopy :Martin i TheDoctor na pokoju samotnosc??

Nie widzieliście, pokażesz? ;d

_A_leks napisał(a):oczywiscie przy pomocy opow Karolina.

Dla mnie to nie jest takie oczywiste. ^ To z pomocą OPów czy OPa? W sumie to powinnam zapytać: czemu zwracasz się do Karoliny? :P

_A_leks napisał(a):To sie w glowie nie miesci ze z takiego porzadnego pokoju mozna zrobic przez pol roku taki syf i burdel jak wlasnie dzis tam powstal.

To jak to wreszcie jest - przez pół roku zrobili tam burdel czy powstał właśnie dziś? ;>

_A_leks napisał(a):Jestem Ciekawy czy ten pokoj to glowny pokoj polchatowski czy tez pokoj muzyczny, bo skoro tak to powinien byc w innej kategorii a nie w towarzyskich.

Hm, skoro siedzisz tam co najmniej pół roku [sądząc po Twojej ocenie rozwoju\cofnięcia pokoju] to dlaczego nie wiesz nawet czy jest to główny pokój? ;o
A tak swoją drogą jak załóżmy jakiś erotyczny pokój ma radio [a jest taki, tylko nie pamiętam nazwy a sprawdzać mi się nie chce - a bynajmniej miał] to co? mają go przenieść do kategorii 'muzycznej', bo ma radio? ;f ..

_A_leks napisał(a):Mysle ze Sopy pozwolily na rozwalenie tak wspanialego pokoju jakim byl pokoj Samotnosc. Dali pokoj dzieciom i niestety pokoj zostal przerobiony na pokoj muzyczny.

Przerobiony został? Ja tam siedzę czasem i jakoś nie widzę.. ;>
Dzieciom dali? Eee, Kasiulka ma 19-20 lat. ;) Poza tym może mieć i 14 a zachowywać się na 20 ^

_A_leks napisał(a):na ten pokoj juz nikt normalny nie przychodzi. bo caly czas wisza tylko lub tancuja. Wiec co to za pokoj??????

Rozumiem, że Ty też tylko 'wisisz albo "tancujesz"' i jesteś nienormalny? heh.. Tak poza tym to siedząc tam nie zauważyłam byś COKOLWIEK pisał, więc nie rozumiem co Ci przeszkadza, że ktoś zrobił do pokoju radio czy wstawił emotkę [?] Zresztą..pisać można też na prv. a nie tylko na ogóle. A jak chcesz sobie poczytać to polecam przejść się do biblioteki i wypożyczyć parę ciekawych książek - lepiej na tym wyjdziesz.. ;d

_A_leks napisał(a):Mysle ze sopy powinni przemyslec jeszcze raz co zrobili . Ja proponuje zmiane Mopa na pokoju i wybranie kogos kto odbuduje ruiny po pokoju Samotnosc . Pozdro - Aleks )

Tego to nawet nie skomentuje.. ;]

\ 'Zablokuj'- żeby nie było ;] \

--
tak, uwielbiam się czepiać - chociaż to nie moja sprawa.. ;f
Po PIERWSZE - wydeptuj własną ścieżkę <idz swoją drogą zamiast naśladować resztę>..
Po DRUGIE - znajdź oparcie w grupie <posiadanie przyjaciół nie jest wcale głupie>..
Po TRZECIE - nigdy się za wcześnie nie ciesz <potem możesz żałować tego przecież>..
Po CZWARTE - miej oczy szeroko otwarte <szczególnie na to, co jest dla Ciebie najwięcej warte>..
Awatar użytkownika
Neciaa_
Polchatowiec

Dołączenie: Pią Maj 30, 2008 7:43 am
Miejscowość: Otchłań.

Postprzez EvilRaven w Śro Lut 24, 2010 5:08 am

Było mi dane czytać loga z ów sytuacji. I co mogę powiedzieć?

Owszem był syf, ale zrobiła go zupełnie inna osoba, której pan _A_leks wymienić niestety nie raczył. Pozwólcie, iż przynajmniej na ten moment bardziej obszerny komentarz zostawię dla siebie. Dodam tylko, iż nie rozumiem ludzi, którzy wszczynają alarm o to, czego sami są właściwie winni ;)

Pozdrawiam!
Image
Awatar użytkownika
EvilRaven
Site Admin

Postprzez _A_leks w Śro Lut 24, 2010 11:21 am

tak racja ta osoba byl pan Ki, fakt. mysle ze , ktory nic bez powodu nie zrobil. Wiem tez ze przy wyborach na Mastera pokoju to pan Ki wyslal najwiecej glosow wlasnie na pania Kasie od swoich koegow z Holandii. Moze jego zapytajcie?? mozna sprawdzic ze kilka emailow przyszlo z Holandii gdzie pan Ki pracuje i mieszka. To pan Ki zaczal wojne o pokoj Samotnosc z Kasia i Karolina. Wygrali , fakt na oszukiwanych zasadach lecz to pominmy. 2. niechce byc opem na pokoju Samotnosc, to odpowiedzialna funkcja i trzeba miec duzo czasu by sie tym zajmowac. Czy te opy ktore sa maja czas?? tez go im brak , wiec na pokoju dzieje sie co sie dzieje. 3. Tu pan sop ma racje. Jest duzo pokoi polchatowskich i zawsze cos sie na nich dzieje. i nie chodzi mi o radio na samotnosci lecz o to ze ten pokoj byl i powinien byc do naprawde powaznych rozmow, a zkim teraz tam mozna porozmawiac na powazne tematy?? mysle ze tylko z ANKAaa o ile tam jest. A z tego co wiem to juz nawet opem nie jest, lecz to wybor ktoregos z Master opow. 4. Do mlodych ludzi nie mam nic. Tu racja ze mysla czasami lepiej niz ci starsi. Tylko o czym z nimi rozmawiac jak sie potrzebuje pomocy??? co te mlode osoby wiedza o zyciu jak chodza jeszcze do szkoly i czasami wpadaja na pokoj?? bez urazy do ludzi mlodych :)).

___

Tych ktorych urazilem swoja wypowiedzia "nikt normalny" przepraszam .To slowo troszke w innym znaczeniu :))

___

Tak masz racje , jestem nienormalny po tym jak dwa dni wczesniej zwrocono mi uwage za pisanie, i op pokoju stwierdzil ze to nie pokoj do zabaw , nie pokoj muzyczny tylko pokoj Samotnosc. to tak naprawde co mozna robic na tym pokoju?? log z tego dnia wlasnie wyslalem.

___

A tak poza . Jak w takim chaosie mozna z kims konkretnie pisac?? gdzie uzywany jest nadmiernie enter, nawet nie mona nic przeczytac. Wiec lepiej juz wisiec. A tak wisialem bo nie smialem wtracic sie w zabawe gdyz dwa dni wczesniej zwrocono mi uwage za pisanie. Pozdro :))

___

Jeszcze jedno Panie Evil . prosze o napisanie kto jest Masterem pokoju?? z tego co ja wiem to jest p. Kasia i Karolina?? Czyli sa dwa Mastery pokoju.

___

Wiem tez ze gdy cos takiego sie dzieje na pokoju gdzie siedza dwa Sopy to wiadomo ze Pan nie bedzie pisal nic na swoich. i racja bo we wlasnie gniazdo sie nie bruzdzi, przyznaje Panu racje. Lecz mysle ze Sopy nie sa do zabawy i szalenstw na pokojach tylko do pomcy i rozwiazywania problemow takich np: jak ten moj . Nie zabraniam nikomu zabawy bo sam sie lubie bawic , lecz mysle ze zawsze wszystko z umiarem. Pozdro :))

___

Fakt panie Evil. najlepiej niereagowac na to co sie dzieje :)) To ja jestem wszystkiemu winny i bardzo za to wszystkich przepraszam. Coz wiecej moge napisac, chyba juz napisalem. Niech osadza mnie Ci ktorych bardzo dotknelo to co wyrazilem w swoich myslach i sugestiach . Szkoda tylko ze i tak nic w tej sprawie niezostanie zrobione :(( Z Powazaniem dla Wszystkich Uzytkownikow :))
_A_leks
Świeżak

Postprzez EvilRaven w Śro Lut 24, 2010 8:53 pm

Po 1. Osoby które siedziały wówczas na pokoju nie łamały ani regulaminu tego pokoju ani regulaminu Polchat więc nie wiem o co te napinki?
Po 2. Skoro uważasz że na TYM konkretnym pokoju nie możesz znaleźć nikogo, z kim możesz "poważnie" porozmawiać to może po prostu przejdź sobie na inny? Nikt Cię tam na siłę przecież nie trzyma ( i nikt Ci go na siłę opuszczać nie każe o ile jesteś ok ).
Po 3. Wojna pana ki_ z operatorami pokoju Samotność jest wd. mnie nieuzasadniona. Pan ki_ sobie w tym momencie po prostu przesadził i będziemy wobec niego, niestety, wyciągali niemiłe konsekwencje,
Po 4. Masz rację. W chaosie gdzie Anka nadmiernie entera używa, nie da się nic przeczytać. Prócz tej sytuacji nie zauważyłem by gdziekolwiek enter był używany nadmiernie.
Po 5. Na takim pokoju ma prawo siedzieć kto chce i pisać co chce o ile nie łamie regulaminu. Jeśli nie interesuje Cię dyskusja na ogólnym, rozpocznij swoją. Jest tam wystarczająco dużo miejsca ( to tak parafrazując treść Netykiety ).
Po 6. W tej sprawie nie tyle jesteś winny co po prostu źle osądziłeś pewne rzeczy. Co ciekawe, postanowiłeś je uzewnętrznić na forum. Powtarzam po raz 1001 forum to nie jest miejsce do wyciągania brudów, jeśli coś do kogoś mamy to zgłaszamy skargi. Forum to NIE miejsce do zgłaszania skarg!

No i po 7 i chyba najważniejsze: Zanim napiszesz cokolwiek na tym forum radziłbym dokładnie poczytać jego Regulamin. Dlaczego? Bo właśnie złamałeś jeden z jego punktów. Pozwól, że go przytoczę:

feki napisał(a): 5.2 Zabrania się odpisywania pod swoimi postami, należy korzystać z opcji: "edytuj".

W związku ze złamaniem tego punktu regulaminu otrzymujesz warna. Także ażeby "oczyścić" topic, połączę wszystkie Twoje posty.

Dziękuję i pozdrawiam!
Image
Awatar użytkownika
EvilRaven
Site Admin

Postprzez _A_leks w Śro Lut 24, 2010 9:24 pm

Dziekuje , choc nie na wzystkie pytania pan odpowiedzial. Zycze milej pracy :)) Pozdrawiam
_A_leks
Świeżak

Powróć do Główne pokoje PolChatu

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Yahoo [Bot] oraz 1 gość